Inghetata de cirese amare

de ralu_ca in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 6968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron cirese amare fara samburi ( approx 300 g )
  • 500 g frisca
  • 2 oua
  • jumatete baton vanilie
  • 250 g zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cirese amare:

Intr-un vas am pus ouale impreuna cu 150 gr zahar si jumatate de baton de vanilie si l-am pus pe foc amestecand continuu pana incepe sa se spumeze. Se da deoparte la racorit. Separat ciresele cu zaharul se fierb in doua trei clocote. Dupa ce s-au racit cele doua compozitii de ou si cirese le amestecam cu frisca batuta. Se pun in vase mici de plastic sau, in cazul meu, intr-un vas de yena si introducem la congelator pentru cateva ore.

O inghetata deliciosa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

16.07.2014, 08:25

La multi ani!

Corinuta 1

16.07.2014, 19:06

La multi ani cu sanatate!

Eu2013 1

18.07.2014, 08:11

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de cirese